Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušros g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Centrinė g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Draugystės g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Dvynių g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Galgių g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sluoksniuotos tešlos 100 g virtų grybų 1 valg. šaukštas provanso žolelių 1 svogūnas 100 g žiedinių kopūstų 100 g vištienos faršo 1 skiltelė česnako aliejus
kepimui sviesto skardai patepti druskos pagal skonį juodųjų maltų pipirų pagal skonį; 1 kiaušinis; 1 šaukštas grietinės (30% riebumo).
Gaminimas: Tešlą šiek tiek pakočioti ir ja iškloti kepimo skardą, pateptą sviestu.
Įdarui grybus išvirti, pasmulkinti ir
kepti keptuvėje kartu su svogūnais (pjaustyti kubeliai), smulkintais česnakais ir smulkintais žiediniais kopūstais. Į apkepusį įdarą įmaišyti provanso žoleles, kepintą faršą ir pipirus.
Tada reikia pasiruošti užpilą. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska, kad pasidarytų vientisa
masė.
Į tešla išklotą skardą dedame įdarą ir ant viršaus pilame grietinės - kiaušinių užpilo, kad jis apsemtų įdarą, ir šauname skardą į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 20 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|