Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Namai, kur gyvena kareiviai,
Vertingas valgomas grybas rausvu kepureles virsumi,
Kataliku dvasininku ilga plati apeigine juosta, kabinama ant kaklo,
Smulkiausias organizmas, matomas tik su mikroskopu,
Mokslo, tiriancio nusikaltimus, specialistas,
Energetikų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Gaisrininkų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Gedimino g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Gedinčių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Geležinkeliečių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 40 gramų ryžių, 2 šaukštai kvietinių miltų, 1 kiaušinis, 250 gramų jogurto, 30 gramų sviesto, 2 šaukšteliai mėtų, 0.6 litro vandens, Druskos pagal
skonį
Gaminimas: Nuplautus ryžius suberiame į puodą su vandeniu. Įberiame druskos. Verdame apie pusvalandį, kol ryžiai tampa minkšti. Į kitą indą suberiame miltus, jogurtą, įmušame kiaušinį. Mišinį pašildome ir supilame į puodą su ryžiais. Maišome kol sriuba užverda. Užvirus dar
paverdame apie 10 min. Tuo tarpu keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame mėtą ir šiek tiek pamaišius nuimame nuo ugnies. Šis padažas pilamas po nedaug į lėkštes, ant sriubos.
|
|
|
|
|
|