Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karklės 1-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Karklės 2-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Karklės 3-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Karklės 4-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Karklės g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg obuolių, 2 kiaušiniai, 250 g miltų, 250 g pieno, truputis kepimo miltelių, druskos, 75 g cukraus, džiūvėsėlių, tarkuotos citrinos žievelės arba romo, riebalų
lietiniams kepti.
Gaminimas: Inde kiaušinių trynius ištrinkite su prieskoniais, supilkite pieną. Išmaišykite, suberkite miltus, gerai išplakite ir galiausiai sudėkite išplaktus baltymus. Viską atsargiai išmaišykite. Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite juostelėmis. Masę
šaukštu pilkite į keptuvę su įkaitintais riebalais (suformuokite apvalų lakštą). Truputį apkepus, vienodais tarpais išdėliokite paruoštus obuolius, apibarstykite trintais pyrago džiūvėsėliais. Atsargiai apverskite ir kepkite kitą pusę, pridėjus dar kiek riebalų, kol gražiai pagels. Karštus
lietinius dėkite į šiltas lėkštes ir, apibarščius cukrumi, tuoj pat tiekite. Miltinis patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|