Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jurginų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
K. Binkio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
K. Būgos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
K. Donelaičio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Kadagių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg obuolių, 2 kiaušiniai, 250 g miltų, 250 g pieno, truputis kepimo miltelių, druskos, 75 g cukraus, džiūvėsėlių, tarkuotos citrinos žievelės arba romo, riebalų
lietiniams kepti.
Gaminimas: Inde kiaušinių trynius ištrinkite su prieskoniais, supilkite pieną. Išmaišykite, suberkite miltus, gerai išplakite ir galiausiai sudėkite išplaktus baltymus. Viską atsargiai išmaišykite. Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite juostelėmis. Masę
šaukštu pilkite į keptuvę su įkaitintais riebalais (suformuokite apvalų lakštą). Truputį apkepus, vienodais tarpais išdėliokite paruoštus obuolius, apibarstykite trintais pyrago džiūvėsėliais. Atsargiai apverskite ir kepkite kitą pusę, pridėjus dar kiek riebalų, kol gražiai pagels. Karštus
lietinius dėkite į šiltas lėkštes ir, apibarščius cukrumi, tuoj pat tiekite. Miltinis patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|