Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kapų g., Kriukų mstl., Joniškio r. sav.,
Kęstučio g., Kriukų mstl., Joniškio r. sav.,
Naujoji g., Kriukų mstl., Joniškio r. sav.,
S. Dariaus ir S. Girėno g., Kriukų mstl., Joniškio r. sav.,
Svirų g., Kriukų mstl., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300g. jautienos, 400g. kopūstų, 100g. virtų burokėlių, nedidelis svogūnas, 100g. porų, 1,5l. vandens, 50g. rūkytos šoninės, šaukštas riebalų, šaukštas pomidorų pastos, 2 šaukštai
citrinų sulčių arba acto, 4 šaukštai grietinės, laurų lapelis, 5 pipirų žirneliai, druskos, cukraus.
Gaminimas: Mėsą sudedame į verdantį vandenį. Svogūną nulupame, perpjauname per pusę ir pjūvio vieta dedame į keptuvę su įkaitintais riebalais. Apkeptą svogūną įdedame į puodą
su mėsa. Sudedame pipirus, laurų lapelį, pasūdome ir pridengę verdame valandą. Šoninę supjaustome nedideliais kubeliais. Burokėlį sutarkuojame, susmulkiname kopūstą ir porą. Šoninę sudedame į riebalus, kuriuose kepė svogūnas. Paspirginame. Tada sudedame burokėlius, kopūstus, porus ir pakepiname.
Mėsą išgriebiame ir supjaustome kubeliais. Daržoves sumaišome su pomidorų pasta, mėsos gabalėliais, sudedame į puodą, pasūdome. Kaitindami pamažu supilame sultinį, citrinų sultis, pasūdome ir kiek pasaldiname. Užverdame. Tiekiame su grietine.
|
|
|
|
|