Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šilėnų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šilėnų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šilėnų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šilėnų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šilėnų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kg rabarbarų lapkočių (Rabarbarai) 2,5 kg cukraus
Gaminimas: Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi.
Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu. Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
|
|
|
|
|
|