Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kurios astronomai pirmieji ivede keliamuosius metus,
Tipas gyvuno, kuris pats save apvaisina. T.y. turi ir vyrisku ir moterisku lytiniu lasteliu,
3-a valstija, prijungta prie Jav 18.12.1787 m., sostine Trentonas [liet.],
Vertinimo pagrindas, matas, saikas,
Sios salies krepsinio rinktine tapo olimpine cempione 2000 metais Sidnejuje,
Ąžuolų g., Panemuninkėlių k., Alytaus r. sav.,
Centrinė g., Panemuninkėlių k., Alytaus r. sav.,
Ievų g., Panemuninkėlių k., Alytaus r. sav.,
Jazminų g., Panemuninkėlių k., Alytaus r. sav.,
Jurginų g., Panemuninkėlių k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g miltų 1 kiaušinis 0,6 stiklinės vandens 600 g bulvių 250 g varškės 100 g svogūnų riebalų (kepimui) 100 g kumpio tirštos riebios
grietinės
Gaminimas: Nulupkite bulves, išvirkite jas pasūdytame vandenyje, nukoškite, sutrinkite ir perleiskite per mėsmalę. Atvėsinkite, sumaišykite su ištrinta varške. Smulkiai supjaustykite svogūnus, 3/4 jų pakepinkite riebaluose ir sudėkite į bulvių masę. Pasūdykite, įberkite
pipirų. Persijokite miltus, įberkite truputį druskos, supilkite vandenį ir išminkykite tešlą. Suskirstykite ją į gabalus, kiekvieną iškočiokite 3 mm storio plokštainiu. Išspauskite apvalius tešlos skritulius. Ant kiekvieno padėkite porciją įdaro, sulenkite per pusę, sulipinkite
kraštus. Sumeskite pyragėlius į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite, kol pyragėliai iškils į paviršių. Kumpį supjaustykite gabalėliais, pakepinkite su likusiais svogūnais. Užpilkite išvirtus pyragėlius. Į stalą patiekite su grietine. Patarimas: jei į pyragėlių įdarą įbersite
mairūnų, jie lengviau virškinsis. Tik ne padauginkite, kad mairūnai neužgožtų natūralaus pyragėlių skonio.
|
|
|
|
|