Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Darželio g., Rimšės mstl., Ignalinos r. sav.,
Ilgių g., Rimšės mstl., Ignalinos r. sav.,
Jaunystės g., Rimšės mstl., Ignalinos r. sav.,
Mokyklos g., Rimšės mstl., Ignalinos r. sav.,
Rimšės g., Rimšės mstl., Ignalinos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Miltai tešlai - 500 g Cukrus – 100 g Aguonos - 3 valg. šaukšt. Mielės - 25 g Druska - žiups. Pienas - 200 ml Aliejus – 50 g
Gaminimas: Iš visų produktų tešlą minkome apie
20 minučių, kol nebelimpa prie rankų ir įgauna gražų blizgesį. Jeigu reikia daugiau miltų, įberiame. Kildinam apie 1 valandą. Tuomet perminkom ir iš tešlos formuojam maždaug 1 cm volelius, kurie supjaustomi skersai 1 cm gabalėliais. Sudedam į miltais pabarstytą skardą ir kepam 180 0C orkaitėje, kol
gražiai apgels. Skanaus :)
|
|
|
|
|
|