Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
P. Vaičaičio g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Pavasario g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Pievų g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Puškino g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Pušų g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 obuolys (didelis); 0,5 batono; 2 kiaušiniai; 100 ml pieno; 100 g cukraus; cinamono pagal skonį; vanilinio cukraus pagal skonį; saujelė saulėgrąžų arba kapotų riešutų; saujelė
maltų džiūvėsėlių; aliejaus kepimo formai patepti; nutarkuota citrinos žievelė.
Gaminimas: Batono riekeles perpjauti pusiau ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Batoną ir
obuolį sluoksniuojame į kepimo formą. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei citrinos žievele. Plakiniu apliekite batono ir obuolio riekeles. Apibarstyti cinamonu, saulėgrąžomis arba kapotais riešutais ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|