Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
isdn,
url,
4-2=,
garena,
b 8473 /forum/,
kuprinė,
masturbatorius,
internet,
kaukiu,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
V. Bacevičiaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
V. Bičiūno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
V. Borisevičiaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
V. Čarneckio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
V. Čepinskio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 500 g miltų, 250 ml pieno; 1 kiaušinis; 3 v.š cukraus; 5 v.š. tirpinto sviesto; druskos; 1 pakelis sausų mielių.
Pertepimui: cukraus, aguonų, migdolinių
plokštelių, tirpinto sviesto.
Gaminimas: Užminkome įprastą mielinę tešlą ir pakildiname du kartus. Tešlą daliname į tris dalis. Viena turi būti pati mažiausia, bus gėlės viduriukas. Kitos dalys turi truputį skirtis, viena dalis turi būti didesnė. Tas dvi dalis daliname į keturias
dalis. Imame po gabaliuką tešlos ir kočiojame apvalų blyną, jį aptepame sviestu ir apibarstome cukrumi, imame kitą gabaliuką, kočiojame , dedame ant pirmojo viršaus, tepame sviestu ir barstome cukrumi. Taip sudedame keturis blynus, viršutinio netepame. Viską dedame į kepimo formą ir įpjauname
į aštuonias dalis kaip parodyta nuotraukoje. Žiedlapius atlenkiame. Tą patį padarome su kita tešla ir dedame į gėlės vidurį, vėl daliname į aštuonias dalis ir atlenkiame žiedlapius. Į gėlės viduriuką dedame likusį tešlos gabaliuką, į jo vidų galima įdėti šaukštą džemo ar uogienės. Viską aptepame
kiaušiniu, apibarstome aguonomis ir migdolais. Dedame, kad pakiltų. Kepame 180 l temp. apie 30-40 min.
SKANAUS!
|
|
|
|
|