Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
56+5=,
prepaid,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 30-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300g maltos mėsos; 1 kiaušinio trynys; 1 šaukštas krakmolo; 3 šaukštai džiuvėsėlių; Druskos ir pipirų pagal skonį; 1 arb. šaukštelis mėsos prieskonių; 1 arb. šaukštelis džiovinto
raudonėlio; 2 marinuoti agurkai; Džiūvėsėlių paniravimui; Aliejus kepimui.
Gaminimas: Į mėsą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo. Marinuotus agurkėlius supjaustome
griežinėliais. Iš mėsos masės daryti kotletukus ir į vidų dėti po griežinėlį marinuotų agurkų, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Patiekiame su pomidorų, majonezo, prieskoninių žolelių ir česnakų padažu. Skanaus :)
|
|
|
|
|