Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ūkininkų g., Keturkaimio k., Vilkaviškio r. sav.,
Ežero g., Keturvalakių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Kaštonų g., Keturvalakių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Keturvalakių g., Keturvalakių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Rausvės g., Keturvalakių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 160g. aliejuje konservuoto tuno, 150g. tarkuoto parmezano sūrio, šaukštelis citrinų sulčių, 5 cm. ilgio citrinos žievelės gabalėlis, šaukštas majonezo, maltų juodųjų
pipirų, paprikų, žalumynų papuošti.
Gaminimas: Citrinos žievelę smulkiai supjaustome. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vienalytė. Aptepą sudedame į sandariai uždaromą indelį ir 30 minučių palaikome šaltai. Tiekdami šiuo aptepu užteptus
užkandžius puošiame krapais, petražolėmis, paprikų gabalėliais. Pastabos: Aptepas tinka duonai, sumuštinių duonai, skrebučiams, kukurūzų traškučiams, ryžių trapučiams aptepti, krepšeliams įdaryti, sluoksniuotiems sumuštiniams ruošti. Užkandis prie alaus paruoštas!
|
|
|
|
|