Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ramybės g., Barklainių I k., Panevėžio r. sav.,
Verslininkų g., Barklainių I k., Panevėžio r. sav.,
Kaštonų g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Liepų g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Nevėžio g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 baklažanai, 4 svogūnai, 200 g rūkytos šoninės, 200 g pievagrybių, petražolių, pipirų, sviesto, tarkuoto fermentinio sūrio.
Gaminimas: Baklažanus perpjauti, išimti
truputį minkštimo, ištrinti druska ir palaukti apie 20 min. Nuplauti ir apkepti. Pabarstyti pipirais, ištrinti sviestu vidinę pusę. Svogūną ir baklažano minkštimą supjaustyti, taip pat supjaustyti ir pakepinti šoninę. Atskirai pakepti pievagrybius ir, viską sumaišius, įdėti į baklažanų puseles.
Apibarstyti sūriu ir kepti orkaitėje apie 20 min. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|