Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pašvėčio g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Raktuvės g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
S. Nėries g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Sodų g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Šiaulių g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g kviečių grūdų 1 šaukštelis daržovių sultinio miltelių 150 g vidutinio rupumo miežinių miltų 4 kiaušiniai 1 šaukštelis garstyčių 1 šaukštelis sojų padažo 1 šaukštelis prieskoninės
druskos juodųjų pipirų, maltų saldžiųjų paprikų 4 svogūnai 4 šaukštai aliejaus
Gaminimas: Kviečių grūdus išmirkyti 1/4 l vandens. Užvirinti tame pačiame vandenyje, kuriame jie mirko, suberti sultinio miltelius, miltus, gerai išmaišyti ir 15 minučių pavirti ant silpnos
ugnies, kad pabrinktų. Nukelti nuo viryklės ir atvėsinti. Į paruoštą košę įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, gerai išminkyti ir pasūdyti. Nuluptus svogūnus sutarkuoti ir pakepinti su 2 šaukštais aliejaus, kol gražiai pagels. Baigiant kepti pasūdyti. Svogūnų tarkius sukrėsti į tešlą,
gerai išminkyti. Keptuvėje įkaitinti šlakelį aliejaus. Iš tešlos suformuoti nedidelius plokščius maltinius ir apkepti iš kiekvienos pusės, kol gražiai pagels.
|
|
|
|
|