Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gilių g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Gintaro g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Giraitės g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Girakalnio g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Girininkų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g. džiovintų greipfrutų; 50 g. egzotiškų vaisių likerio arba sirupo; 4 kiaušiniai; 500 g. kefyro; 500 g. miltų; 250 g. cukraus; 1 šaukštelis vanilinio cukraus; 150 g. sviesto
arba margarino; 2,5 šaukštelio kepimo miltelių.
Glajui: 25 g. sviesto; 3 šaukštai rudojo cukraus; 1 šaukštas bato cukraus; 2 saujos kepintų be odeliu lazdyno riešutų.
Gaminimas: Džiovintus greifruktus supjaustome smulkiais gabaliukais ir užpilame likeriu
arba sirupu. Paliekame pastovėti pusvalandžiui. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir tirpintu sviestu. Tada supilame kefyrą ir plakame iki vientisos masės. Suberiam persijotus miltus sumaisytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrum. Viską išmaišom. Turi būti tišta tešla. Į ją suberiam greifruktų
gabaliukus su visu likeriu ir išmaišome.
Pyrago tešlą pilame į kepimo formą išklotą kepimo popierium ir šaunam į 180 laipsnių orkaitę 50 minučių. Kepintus lazdyno riešutus sutraiškome ir sumaišome su tirpintu sviestu bei baltu ir ruduoju cukrumi. Visa šita mase patepame pyrago viršų ir dar
dedame į orkaitę 5 min. Po to pyragą išimame, atvėsiname, supjaustome ir ragaujame. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 ml cukraus 300 g miltų 4 kiaušiniai 0,5 arbatinio šaukštelio druskos 1,5 šaukštelio kepimo miltelių 200 ml grietinės cinamono (jei norite, pagal skonį) didelė stiklinė
aguonų 200 g Rama margarino kepiniams Papuošimui: tirpinto šokolado dvi plytelės smulkintų migdolų pora maišelių
Gaminimas: Margariną su cukrumi plakti tol, kol pasidarys puri masė. Į plakamą masę vieną po kito sudėti kiaušinius. Išsijoti miltus, kepimo
miletelius, druską ir cinamoną. Į išplaktą masę įdėti vieną trečdalį miltų išsijotų ir trečdalį grietinės. Taip daryti tol, kol bus sudėti visi miltai ir visa grietinė. Viską gerai išplakus supilti aguonas ir vėl gerai plakti. Vientisą masę supilti į paruoštą formą. Kai iškeps pyragas aptepti
tirpintu šokoladu ir apibarstyti migdolais. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušiniai 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė grietinės 1 stiklinė rūgščios uogienės 2 stiklinės miltų 1 šaukštelis cinamono 1,5 šaukštelio nugesintos
sodos
Gaminimas: Cukrų ir kiaušinius išsukame iki purumo. Supilame uogienę, grietinę ir vėl išsukame. Sudedame nugesintą sodą, beriame pamažu miltus ir maišome. Išklojame skardą kepimo popieriumi arba ištepame riebalais ir pabarstome miltais, pilame tešlą. Pašauname iki 180
laipsnių įkaitinton orkaitėn apie valandą. Atšalusį apiberiam cukraus pudra.
|
|
|
|
|