Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kvietinių miltų (nr. 550); 42 g kubelis mielių; 300 ml pieno; 1 arb. š. cukraus; 1 arb. š. druskos; 40 g margarino; Riebalų skardai patepti.
Gaminimas: Miltus
sumaišyti su mielėmis, supilti drungną pieną, suberti cukrų, druską, margariną ir viską sudėti į dubenėlį. Elektriniu maišikliu sukti apie 3-5 min., kol tešla pasidarys elastinga. Tešlą laikyti šiltoje vietoje, kad dvigubai padidėtų jos tūris. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą dar
kartą išminkyti ir suformuoti kepaliuką. Jį dėti ant riebalais išteptos skardos ir iš anksto įkaitintoje orkaitėje kepti 40-50 min. Pastaba: pagal šį receptą galima iškepti daugelio rūšių duonos, reikia tik įdėti atitinkamų ingredientų, pvz. 3 valg. š. šviežiai sukapotų petražolių ir pan.
|
|
|
|
|