Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g jūros lydekos filė; 300 g ryžių; 200 g šparaginių pupelių; 200 g konservuotų kukurūzų; 200 g konservuotų žirnelių; 2 morkos; majonezo; tarkuoto fermentinio sūrio
užbarstymui; druskos pagal skonį; juodųjų pipirų pagal skonį; žuvies prieskonių.
Gaminimas: Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputį apkepti keptuvėje, apvoliojus miltais. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius
išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos - virtus ryžius, o ant viršaus dėti daržoves ir kepti 180 C karštumo orkaitėje. Baigiant kepti, uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezo bei dar pakepti, kol sūris išsilydys.
|
|
|
|
|