Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Įstro g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
J. Basanavičiaus g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
J. Bielinio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
J. Biliūno g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
J. Elisono g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gramų grybų, 100 gramų kiaulienos lašinių, 75 gramai aliejaus, 2 mėlynieji svogūnai, Prieskoniai
Gaminimas: Šaldytus virtus grybus atšildome. Į keptuvę pilame aliejaus,
sudedame supjaustytus lašinukus, grybus bei kubeliais susmulkintus svogūnus. Kepame kol apskrus. Pabaigoje sudedam prieskonius. Tinka su bulvių koše. Labai skanu karštus grybus apipilti pasukomis.
|
|
|
|
|