Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vaidoto g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vairo g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vaisių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Varpo g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vasario 16-osios g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kg morkų; 1 kg svogūnų; 1 kg pupelių; cukraus; druskos; aliejaus; maltų juodųjų pipirų; maltų muskatų; malto imbiero; malto cinamono.
Gaminimas: Pupeles
išverdame pasūdytame vandenyje. Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka arba pjaustome šiaudeliais. Nuluptus svogūnus supjaustome kubeliais. Morkas kartu su svogūnais bei nedideliu kiekiu cukraus ir druskos apkepame aliejuje. Sukrečiame į puodą, skirtą troškinti. Įpilame 1
stiklinę vandens ir troškiname, kol suminkštėja morkos. Suberiame virtas pupeles, prieskonius, patroškiname dar 5 min. Galima šią mišrainę laikyti per žiemą gerai iškaitintuose stiklainiuose. Mišrainė labai skani prie mėsos patiekalų. Skanaus :)
|
|
|
|
|