Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 82-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 83-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 84-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 85-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 86-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g maltos mėsos; 50 g fermentinio sūrio; 1 arb. š. majonezo; šakelė petražolių papuošimui; 1 maža morka; 0,5 riekės juodos duonos; pipirai ir druska pagal skonį; 1
kiaušinis; aliejus kepimui; 1 skiltelė česnako.
Gaminimas: Į mėsą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, įtrupiname juodą duoną ir išmaišome. Sutarkuojame morką ir pasmulkiname česnaką. Viską pakepame keptuvėje ir dedame į mėsos masę. Iš mėsos masės formuojame maltinukus ir
apkepame iš abiejų pusių keptuvėje. Tuomet dedame į skardą, kepame orkaitėje 200 0C apie 15 minučių. Sutarkuojame fermentinį sūrį, sumaišome su majonezu ir aptepame maltinukus. Juos dar kišame į orkaitę, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)
|
|
|
|
|