Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Žarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Kegų g., Žarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Lakštingalų g., Žarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Laukų g., Žarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Minijos g., Žarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kapotų migdolų 1 a. š. tarkuotos apelsinų žievelės 1/2 a. š. cinamono 125 g medaus 250 g cukraus 2 kiaušinių baltymai
Gaminimas:
Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje.
Suberti apelsinų žievelę, cinamoną, cukrų ir sudėti medų. Masę pakaitinti, dažnai maišyti. Atšaldytus baltymus išplakti iki standžių putų. Saldžią masę virti, kol gražiai pagels. Paskui pamažu supilti į baltymų putas. Dažnai ir gerai maišyti. Paruoštą masę sukrėsti į riebalais išteptą kepimo
skardą, viršų išlyginti riebalais ištepta mentele. Iškepusią ir atvėsusią nugą supjaustyti mažais gabaliukais ir palikti, kad sukietėtų. Skanaus!
|
|
|
|
|