Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
monument,
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Janonio g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
J. Smilgevičiaus g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
J. Vadeikio g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Jaunimo g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Jazminų g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 gramų kvietinių miltų, 0.5 litro pieno, 2 kiaušiniai, 40 gramų sviesto, 0.5 šaukšto druskos 0.5 šaukštelio cukraus, 15 gramų mielių, Truputį
aliejaus
Gaminimas: Truputį pakaitinama 250 g pieno, jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais. Užmaišyta tešla palaikoma šiltai. Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus. Viskas gerai sumaišoma.
Tešla dar kartą turi pakilti. Prieš kepant į tešlą sudedami smarkiai išplakti baltymai. Blynai kepami gerai įkaitintoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 stiklinių miltų, 2 stiklinių pieno, 2 kiaušinių, 20 g šviežių mielių (arba 7 g sausų mielių), 5 šaukštų cukraus, 1 žiupsnio druskos, 8 šaukštų lydyto
sviesto.
Gaminimas: Miltus persijoti į dubenį. Pieną (pašildytą iki kambario temperatūros), kiaušinius, cukrų, druską ir sutrupintas mieles gerai išplakti. Šį plakinį supilti į miltus ir gerai išmaišyti. Galiausiai supilti lydytą sviestą, uždengti ir leisti pakilti 1 –
2 valandas (mielinę tešlą kildinkite orkaitėje, kurią prieš tai įkaitinkit iki 50 C ir išjunkit, taip tešla pakyla gerokai greičiau). Kepame ant sviesto arba aliejaus, kol gražiai pagelsta.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
1 stiklinės jogurto,paprasto, natūralaus (arba riebaus pieno) 1 stiklinės miltų 1 kiaušinio 7g sausų mielių (miltelių) 0,25 stiklionės cukraus 1 v.š. aliejaus 1a.š. vanilės
ekstrakto
Gaminimas: Kiaušinį išplakame su cukrumi, aliejumi, jogurtu ir vanile. Miltus sumaišome su mielėmis ir įsukame į šlapią masę. Tešlą apdengiame maistine plėvele ir paliekama šiltai pastovėti, kol suburbuliuos. Keptuvę gerai įkaitiname, kaitrą sumažiname iki vidutinės
ir kepame nedidelius blynelius iš abiejų pusių.
Skanaus!
|
|
|
|
|