Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
monument,
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gelvadiškių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g braškių (Braškės ir žemuogės) 300 g agrastų 1 stiklinė vandens 100-150 g cukraus 20 g želatinos
Gaminimas: Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą
vandenį ir 10 min. virti. Tuomet nukošti. Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps. Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti. 0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos -
25 min.
|
|
|
|
|