Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Leono Skabeikos g., Purvėnų k., Mažeikių r. sav.,
Liepų g., Purvėnų k., Mažeikių r. sav.,
Pievų g., Purvėnų k., Mažeikių r. sav.,
Saulės g., Purvėnų k., Mažeikių r. sav.,
Vakarų g., Purvėnų k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g miltų 500 g medaus (natūralaus arba dirbtinio) 500 g cukraus 1 stiklinė pieno 4 kiaušiniai 50 g sviesto 3 pakeliai prieskonių meduoliams 100 g sukapotos apelsinų žievelės ir
riešutų 1 šaukštelis sodos druskos
Gaminimas: Pieną supilti į puodą, suberti cukrų, įdėti medų ir pašildyti. Kai cukrus ir medus ištirps, nuimti nuo ugnies, sudėti sviestą, prieskonius ir druską. Ataušinus viską perpilti į dubenį, įmušti kiaušinius, suplakti šluotele, po to
įberti miltus su soda ir toliau plakti. Tada suberti džiovintus vaisius, išmaišyti, pridengti rankšluostėliu ir palikti 2 dienoms fermentacijai. Po to sudėti tešlą į 2 siauras formas (išteptas taukais ir apibertas džiūvėsėliais). Kepti 1 val. Meduolis išsilaiko šviežias visą mėnesį!
|
|
|
|
|