Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Balsės g., Balsupių k., Marijampolės sav.,
Balsupių 1-oji g., Balsupių k., Marijampolės sav.,
Balsupių 10-oji g., Balsupių k., Marijampolės sav.,
Balsupių 12-oji g., Balsupių k., Marijampolės sav.,
Balsupių 16-oji g., Balsupių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g miltų 500 g medaus (natūralaus arba dirbtinio) 500 g cukraus 1 stiklinė pieno 4 kiaušiniai 50 g sviesto 3 pakeliai prieskonių meduoliams 100 g sukapotos apelsinų žievelės ir
riešutų 1 šaukštelis sodos druskos
Gaminimas: Pieną supilti į puodą, suberti cukrų, įdėti medų ir pašildyti. Kai cukrus ir medus ištirps, nuimti nuo ugnies, sudėti sviestą, prieskonius ir druską. Ataušinus viską perpilti į dubenį, įmušti kiaušinius, suplakti šluotele, po to
įberti miltus su soda ir toliau plakti. Tada suberti džiovintus vaisius, išmaišyti, pridengti rankšluostėliu ir palikti 2 dienoms fermentacijai. Po to sudėti tešlą į 2 siauras formas (išteptas taukais ir apibertas džiūvėsėliais). Kepti 1 val. Meduolis išsilaiko šviežias visą mėnesį!
|
|
|
|
|
|