Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klevų g., Jūžintų mstl., Rokiškio r. sav.,
Liepų g., Jūžintų mstl., Rokiškio r. sav.,
Naujoji g., Jūžintų mstl., Rokiškio r. sav.,
Pievų g., Jūžintų mstl., Rokiškio r. sav.,
Slėnio g., Jūžintų mstl., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8—10 bulvių, riebalų virimui, druskos.
Gaminimas: Bulvės nulupamos, supjaustomos 4 cm ilgio ir 1 cm storio šiaudeliais ir sudedamos į vandenį. Į indą su ištirpintais ir įkaitintais
riebalais dedamos nusausintos bulvės. Jos turi laisvai plaukioti. Po 10 min. kiaurasamčiu išgriebiamos, nuvarvinami riebalai. Taip apvirtas bulves galima laikyti ilgesnį laiką. Prieš valgant vėl sudedamos į įkaitintus riebalus ir verdama, kol pagelsta. Išgriebus kiaurasamčiu, užbarstomos smulkia
druska. Valgoma su karštais mėsos ir žuvies patiekalais. Salotos paruoštos!
|
|
|
|
|