Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio simbolis "Mt" [numeris 109],
Cheminis elementas, kurio simbolis "N" [numeris 7],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Na" [numeris 11],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Nb" [numeris 41],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Nd" [numeris 60],
Ateities g., Lazdijų m., Lazdijų r. sav.,
Audros g., Lazdijų m., Lazdijų r. sav.,
Ąžuolų g., Lazdijų m., Lazdijų r. sav.,
Dainavos g., Lazdijų m., Lazdijų r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Lazdijų m., Lazdijų r. sav.,
Doribax 500mg milteliai inj.tirpalui į/v N10,
Doprimin 1.5mg pailginto atpalaidav.tabletės N30,
DOPPELHERZ VITAL TONICUM 500ml (be cukr. ir alkoh) ,
DOPPELHERZ aktiv Lecitin, B gr.vit, Vit.E N30,
DOPPELHERZ aktiv Folio r, Vit.B6, B12, C, E N30,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto tešlai 1 kiaušinis tešlai 100 g cukraus tešlai 300-350 g miltų tešlai 0,5 indelio kondensuoto pieno 7-8 šaukštai aguonų 1 stiklinė razinų 500 g varškės 1 citrina 2 kiaušiniai 200 g cukraus 2
šaukštai krakmolo 3 obuoliai (Obuolys)200 g grietinėlės papuošimui 2 šaukštai cukraus papuošimui
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą ir 30 min. palaikome šaltai. Varškę ir citriną sumalame mėsmale. Į varškę įmušame kiaušinius, įmaišome cukrų,
krakmolą ir razinas. Aguonas sumaišome su kondensuotu pienu. Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 7 mm storio lakštą ir įklojame į sviestu pateptą kepimo formą. Supilame varškę. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis. Obuolių skilteles žiedu sudedame ant
varškės. Pyragą papuošiame aguonų ir kondensuoto pieno mišiniu. Kepame 170°C temperatūroje apie 45 min. Iškepusį ir atvėsusį pyragą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle.
|
|
|
|
|