Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tam tikras kiekis, dydis, dalis, norma,
Mokslas apie elementus, ju jungimasi ir tarpusavio saveika,
Miestas prancuzijoje, kur kasmet nuo 1923 m. vyksta garsios automobiliu 24 valandu lenktynes ziedine trasa,
Kieta, stikliska, daznai spalvota lydi mase, kuria dengiami metalo dirbiniai,
Kokia formule nusakoma vandenilio atomu spektro liniju bangu ilgiai [kilm.],
Statybininkų g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Šaltinio g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Šviesos g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Vijoklių g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Vilniaus g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3.5 stiklinės kvietinių miltų, 35 gramai šlapių mielių, 8 šaukštai cukraus, 200 gramų tirpinto sviesto, 1 stiklinė pieno, 4 kiaušinių tryniai, 1 citrinos žievelė, 200 gramų
konservuotų vaisių, 100 gramų razinų, Druskos pagal skonį Truputį aliejaus skardai ištepti
Gaminimas: Keturiuose šaukštuose šilto vandens išmaisykite mieles ir 30 min. palaikykit šiltai. Persijotus miltus sumaišykite su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Mišinyje padarykite
duobelę, į ją supilkite pieną, mieles, sumaišykite ir dar 30 min. palaikykit šiltai. Sviestą sumaišykit su tryniais ir sudėkit į masę. Tešlą maišykit kol atsiras oro pūslelių (aš maišiau apie 10 min). Tada tešlą uždenkit ir dar šiltai palikit porai valandų pakilti. Suberkit į tešlą vaisius, razinas
ir tarkuotą citriną ir išmaišykite. Dėkite į riebalais isteptą kepimo skardą ir kepkite 40 - 50 min. 180 laipsnių karštumo orkaitėje. Skanaus. Nors pyrago gaminimas uzima laiko, bet skonis viska atperka :) Tiesa, pyragas gaunasi labai didelis :)
|
|
|
|
|