Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pempių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pempių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pempių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pempių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pergalės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-5 dešrelės 1 stiklinė raudono vyno 50 g maltų džiūvėsėlių čiobrelio mairūno (Kvapusis mairūnas) 1 lauro lapas (Lauro lapas) aliejaus
kepimui druskos pipirų
Gaminimas: Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais. Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies. Suberti prieskonius, įmesti
dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
|
|
|
|
|