Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Taikos g., Sasnavos mstl., Marijampolės sav.,
Vytauto g., Sasnavos mstl., Marijampolės sav.,
Žalgirio g., Sasnavos mstl., Marijampolės sav.,
Žaliosios g., Sasnavos mstl., Marijampolės sav.,
Žemdirbių g., Sasnavos mstl., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šviežios žuvies filė (lašišos, jūros ešerio), 250 g šviežių arba šaldytų vidutinio dydžio krevečių su kaulais, 1 baltasis ir 1 raudonasis svogūnai, 1 paprika, 4 šaukštai alyvuogių
aliejaus, 3 šaukštai citrinų sulčių, 4 skiltelės česnako, 3 šaukštai šviežio raudonėlio, druskos
Gaminimas: Nuplaukite žuvies filės gabaliukus, gerai nusausinkite ir supjaustykite stambiais gabalėliais. Jei naudojate šaldytas krevetes, atšildykite jas. Nulupkite
krevetes, palikdami tik uodegas. Stambiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Sudėkite žuvies gabalėlius, krevetes, papriką ir svogūnus į plastikinį maišelį. Pasigaminkite marinatą: sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, smulkintą česnaką, raudonėlius ir druską. Supilkite marinatą į
plastikinį maišelį, užsukite jį ir pakratykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų. Padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms pasimarinuoti. Išėmę iš marinato žuvį, krevetes, papriką ir svogūnus suverkite ant iešmų. Kepkite ant grotelių 8-12 minučių, dažnai apversdami ir retkarčiais patepdami
likusiu marinatu. Iškylų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|