Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio simbolis "U" [numeris 92],
Cheminis elementas, kurio simbolis "V" [numeris 23],
Cheminis elementas, kurio simbolis "W" [numeris 74],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Xe" [numeris 54],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Zn" [numeris 30],
Sodžiaus g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Spaudos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Sporto g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Stalupėnų g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Statybininkų g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 275 g geros kokybės pailgų baltų ryžių 3 vidutinio dydžio obuoliai (Obuolys) 350 g rudojo cukraus 0,25 šaukštelio malto šafrano 425 ml vandens (sirupui) 3 šaukštai ghi arba sviesto 5
cm ilgio cinamono lazdelė (Cinamonas) 8 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) 8 kardamono ankštys (Kardamonas) 3 lauro lapai (Lauro lapas) 825 ml vandens (ryžiams) 50 g pusiau supjaustytų migdolų 50 g razinų
Gaminimas: Ryžius nuplaukite ir sudėkite į koštuvą, kad
nudžiūtų. Obuolius nulupkite ir, išpjovę sėklalizdžius, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pagaminkite sirupą: į prikaistuvį suberkite cukrų ir žiupsnelį šafrano, supilkite vandenį ir virkite ant vidutinės ugnies apie 30 minučių, kol liks tik trečdalis pradinio skysčio kiekio. Kitame
prikaistuvyje įkaitinkite ghi arba sviestą ir suberkite cinamoną, gvazdikėlius, kardamoną ir lauro lapus. Minutėlę ar dvi maišydami kepkite. Suberkite ryžius. Maišydami kepinkite dar 2-3 minutes. Užpilkite vandeniu ir užvirkite. Į vandenį suberkite likusį šafraną, uždenkite prikaistuvį ir 10 minučių
virkite ant silpnos ugnies. Po to nukelkite nuo ugnies. Per vidurį ryžiuose padarykite duobutę, sudėkite į ją obuolius ir įpilkite truputį sirupo. Suberkite razinas ir supjaustytus migdolus. Užverskite duobutę ryžiais ir ant viršaus užpilkite likusį sirupą. Prikaistuvį vėl uždenkite ir pavirkite
ant silpnos ugnies dar 15 minučių, kol ryžiai visiškai išvirs. Išimkite nesmulkintus prieskonius, švelniai išmaišykite ir patiekite karštą. Gaminama: 40 min.
|
|
|
|
|