Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kosmoso g., Visagino m., Visagino sav.,
Parko g., Visagino m., Visagino sav.,
Partizanų g., Visagino m., Visagino sav.,
Santarvės g., Visagino m., Visagino sav.,
Sedulinos al., Visagino m., Visagino sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 400 g miltų, stiklinė kefyro, 0.5 šaukštelio sodos, šiek tiek druskos, cukraus.
Įdarui: 500 g 9% riebumo varškės, 2 kiaušiniai, 200 g fermentinio
sūrio, 0.5 stiklinės kefyro, truputis baziliko, druskos
Gaminimas: Tešlos paruošimas: kefyru užgesinkite sodą ir supilkite į miltus, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite. Tešla turi buti minkšta ir lipti prie rankų. Į formą gausiai berkite miltų ir tešla išklokite formos
dugną bei kraštus. Įdaro paruošimas: varškę sutrinkite su kefyru, suberkite druską, baziliką, įmuškite vieną kiaušinį ir dar vieną trynį (baltymą atidėkite). Paruoštą varškę sukrėskite ant paruoštos tešlos, užbarstykite burokine tarka tarkuoto sūrio. Tešlos kraštais pridenkite įdarą, vidurį
palikite neuždengtą. Tešlą pyrago viršuje ištepkite kiaušinio baltymu. Kepkite 210 laipsnių karštumo orkaitėje 40–50 min. Karštą pyragą patiekite su grietine. Miltinis patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|
|