Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
monument,
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ariogalos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Armališkių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Armatūrininkų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Armoniškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Arnavos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 kiaušiniai 150g margarino 1,5 stilinės cukraus 1,5 stiklinės miltų obuolių riebalų skardai cinamono cukraus pudros
Gaminimas: Trynius išsukam su margarinu ir cukrumi
iki baltumo. Baltymus išplakame. Į trynius imaišome miltus, tada atsargiai įmaišome baltymus. Tešlą dedame į reibalais ištepta skarda. Ant viršaus dedame skiltelėmis pjaustytus ir nuluptus obuolius juos šiek teik išpaudžiame į tešlą, kad viršus būtu tolygus. Pabarstome cinamonu ir kepame 180 - 200C,
kol ismeigtas pagaliukas į tešlą išlys sausas. Maždaug 50-60min. Iškepus pabarstome pudra, valgome atšaldytą.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 24 cm apvaliai formai 4 obuolių, didesnių 2 kiaušinių, didelių (arba 3 mažesnių) 130 ml aliejaus 130 g cukraus 1 a.š. vanilinio cukraus 180 g miltų 1 a.š. kepimo
miltelių Žiupsnelio druskos 0,5 a.š. cinamono, sumaišyto su 0,5 a. š. cukraus Perlinio cukraus, pabarstymui
Gaminimas: Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti ketvirčiais. Kiekvieną ketvirtį išilgai, negiliai įpjauti (žr.
nuotrauką).
Kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska išplakti iki purumo, kol masė padidėja kelis kartus. Supilti aliejų ir vėl viską gerai išplakti. Suberti miltus, kepimo miltelius ir vėl viską išplakti elektriniu plaktuvu. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą. Ant
viršaus, šiek tiek įspaudžiant, sudėlioti obuolius. Viską pabarstyti cinamonu su cukrumi ir perliniu cukrumi. Kepti 190°C temperatūros orkaitėje apie 30 - 40 min., arba, kol gražiai paruduos. Vidų patikrinti mediniu pagaliuku (ei jis sausas - pyragas iškepęs). Skanaus!
|
|
|
|
|