Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Svajonės 4-oji g., Pamarliškių k., Panevėžio r. sav.,
Svajonės g., Pamarliškių k., Panevėžio r. sav.,
Šilo g., Pašilių II k., Panevėžio r. sav.,
Austėjos aklg., Paviešečių k., Panevėžio r. sav.,
Gabijos aklg., Paviešečių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg raudongūžių kopūstų 2 obuoliai 2 šaukštai citrinų sulčių 1/2 šaukštelio druskos 3 šaukštai cukraus 8 šaukštai vyno acto 3 svogūnai 3 šaukštai sviesto 2 cinamono
lazdelės 1 lauro lapelis 1/4 l raudonojo vyno 50 g juodųjų serbentų drebučių
Gaminimas: Išpjauti stambias kopūstų lapų gyslas, o kopūstus supjaustyti šiaudeliais. Obuolius nulupti, perpjauti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais. kopūstus ir obuolius
apšlakstyti citrinų sultimi, apibarstyti druska, 2 šaukšteliais cukraus, apšlakstyti 6 šaukštais acto, prislėgti ir marinuoti. Nuluptus svogūnus išilgai perpjauti pusiau ir supjaustyti šiaudeliais. Keptuve ant vidutinės ugnies įkaitinti sviestą, įberti šaukštą cukraus ir kepti, kol gražiai
pagels. Dažnai maišyti. Įpilti 2 šaukštus acto, suberti supjaustytus svogūnus ir maišant kepti, kol svogūnai suminkštės. Suversti marinuotus kopūstus, pagardinti likusiais priedais, išmaišyti ir užvirinti. Troškinti uždengtame puode. Jei reikia, pamaišyti. Prieš patiekinat kopūstus pasūdyti,
išimti lauro lapelį bei cinamono lazdales.
|
|
|
|
|