Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juostos g., Dembavos k., Panevėžio r. sav.,
Jūros g., Dembavos k., Panevėžio r. sav.,
Lankų g., Dembavos k., Panevėžio r. sav.,
Lauko g., Dembavos k., Panevėžio r. sav.,
Lazdynų g., Dembavos k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3-4 morkos 1/2 kopūsto 150 g ryžių šviežių grybų druskos
Gaminimas: Į troškintuvą įpilti šiek tiek aliejaus. Sudėti pjaustytas morkas, ant viršaus - šiaudeliais pjaustytą
kopūstą, po to - išbrinkintų ryžių sluoksnį, o viršuje - grybus. Uždengti ir troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, įdėti keletą šaukštų majonezo. Patiekiant pabarstyti krapais.
|
|
|
|
|