Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kušleikių g., Stulgių k., Kelmės r. sav.,
Laitekių g., Stulgių k., Kelmės r. sav.,
Pastulgio g., Stulgių k., Kelmės r. sav.,
Rėzgalių g., Stulgių k., Kelmės r. sav.,
Vaidatonių g., Stulgių k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gramų burokėlių, 1 morka, Truputį petražolių, 1 salieras, 2 šaukštai sviesto, 4 šaukšteliai acto, 1 šaukštas kvietinių miltų, 1 stiklinė grietinės, 4 šaukšteliai
cukraus
Gaminimas: Nulupame ir nuplauname burokėlius, taip pat morkas, petražoles ir salierus supjaustome šiaudeliais, sudedame į puodą, pridedame sviesto, įpilame acto ir šiek tiek vandens, sumaišome ir troškiname uždengus, kol suminkštėja, prižiūrime, kad daržovės neprisviltų.
Paprastai reikia troškinti 45-60 minučių. Įberiame miltų, gerai išmaišome, įdedame grietinės, viską pagardiname druska, cukrumi, įmetame lauro lapelių, vėl pamaišome ir verdame dar 10 minučių.
|
|
|
|
|