Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prancuzu filosofas, rasytojas, visuomenes veikejas, romanu "Sleikstulys", "Butis ir nebutis", "Egzistencializmas yra humanizmas" autorius,
Prancuzu impresionistas, nutapes paveiklus "Pusryciai ant zoles", "Olimpija" ir kt,
Prancuzu impresionistas, nutapes paveikslus "Monmartro bulvaras", "Operos aveniu Paryziuje" ir kt,
Prancuzu impresionistas, nutapes paveikslus "Moterys sode", "Kapucinu bulvaras", "Laukai ir topoliai pavasari" ir kt,
Prancuzu impresionistas, nutapes paveikslus "Sokiai mulen de la galeto kavineje", "Skeciai", "Seserys" ir kt,
Astravo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ašmenėlės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ašmenos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ateities g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ateities Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 stiklinės mėsos sultinio, 1 burokėlis, 0.5 nedidelio kopūsto, 5 bulvės, 2 morkos, 0.5 stiklinės pomidorų padažo, 0.5 stiklinės grietinės, 3 skiltelės česnakų, 2
svogūnai, 1 šaukštas kvietinių miltų, 1 šaukštas supjaustytų kiaulienos lašinių, 1 šaukštas kiaulių taukų, Druska, pagal skonį Cukrus, pagal skonį Čili, pagal skonį Juodieji pipirai, truputį Actas, truputį Krapai, truputį Petražolės,
truputį
Gaminimas: Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia
sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
|
|
|
|
|