Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jei bus aruode, bus ir? ..,
Jei jus bijote priaugti svorio, pries pietus isgerkite 50 gr. konjako jis sumains ..? ,
Jei kojos pinasi vyrui, jis girtas, jei moteriai ji ..? ,
Jei nori prilygti dievams- nepasiduok pykciui, jei praso, duok ir ..? (indu ismintis) ,
Jei pestininkas kapitonas, jei kavaleristas ..? ,
Stoties g., Birsčių k., Lazdijų r. sav.,
Pušyno g., Didžiosios Kirsnos k., Lazdijų r. sav.,
Dzūkų g., Dzūkų k., Lazdijų r. sav.,
Dusios g., Janėnų k., Lazdijų r. sav.,
Dvaro g., Jukneliškės k., Lazdijų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 jauna žąsis (2,2 kg) 2 šaukšteliai druskos 1 šaukštelis pipirų 4 pelynų lapeliai 500 g obuolių 100 g razinų 1/4 l raudonojo vyno 1/4 grietinės 1 šaukštas
krakmolo
Gaminimas: Šaldytą žąsį atšildyti pridengtame dubenyje. Iš užpakalio išpjauti dvi riebalų liaukas (panašias į dvi pupas). Žąsį nuplauti, nusausinti, išorę ir vidų įtrinti druska ir pipirais. Į vidų įkišti pelynų lapelius. Neluptus obuoliais nuplauti ir išpjauti
sėklalizdžius. Obuolius su razinomis sukišti į žąsies vidų. Žąsį užsiūti, šlauneles surišti, sparnelius pakišti po nugara. Žąsį įdėti į keptuvą krūtinėle į apačią. Įpilti 1/4 l vandens ir pašauti į karštą orkaitę. Kai krūtinėlė suminkštės, žąsį apversti. Kepimo metu kelis kartus pradurti
paukščio odą tarp kūno ir šlaunelių, nes tai riebiausia žąsies vieta. Kartkartėmis kepamą paukštį palaistyti išsiskyrusiomis sultimis. Padažui nuo susidariusių kepsnio sulčių nugriebti riebalų perteklių ir sumaišyti jas su vynu. Į grietinę supilti krakmolą, išmaišyti ir supilti padažą.
Pagardinti druska ir pipirais.
|
|
|
|
|