Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinamas varpos uselis,
Kaip vadinamas vejas, puciantis diena i sausuma, nakti i vandenyna,
Kaip vadinamas vejas, ziema puciantis i vandenyna, vasara i sausuma,
Kaip vadinamas vidutinis atstumas tarp zemes ir saules centru [149 597 870 km],
Kaip vadinamas vietos aukstis, matuojamas nuo vandenyno lygio,
Kerupės g., Dievogalos k., Kauno r. sav.,
Lakštingalų g., Dievogalos k., Kauno r. sav.,
Miško g., Dievogalos k., Kauno r. sav.,
Parko g., Dievogalos k., Kauno r. sav.,
Pušyno g., Dievogalos k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaušinis, 80 gramų sviesto, 1 česnako skiltelė, 4 šalavijo lapeliai, 50 gramų tarkuoto parmezano sūrio, 1 kilogramas bulvių, 200 gramų smulkiai pjaustytų dilgėlių, 200 gramų
kvietiniai miltų
Gaminimas: Bulvės išvirti ir dar šiltas sugrūsti, įmaišyti dilgėles, miltus, į atvėsusią masę įmušti kaiušinį, įberti druskos ir išminkyti. Tešlą padalinti į keletą gabaliukų ir formuoti 1,5 cm skersmens volelius, supjaustyti 2 cm ilgio gabalėliais. Dėti į pasūdytą
verdantį vandenį ir virti kol iškils, tada išgriebti.
Sveistą ištrpinti, sudėti supjasutytą česnaką, šalavijo lapelius, pakepti kelias minutes, kol česnakas paruduos. Sviestą perkošti ir užpilti virtinukus. Pabarstyti tarkuotu sūriu.
|
|
|
|
|