Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paparčio 4-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Paparčio 5-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Paparčio 6-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Paparčio 7-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Paparčio 8-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g voveraičių, 300 g raudonviršių, 100 g rūkytos šoninės, 50 g sviesto, 2 svogūnai, 1 šaukštas miltų, 500 g mėsos sultinio, 50 g raudonojo vyno, 4 šaukštai
grietinės, druskos, pipirų, laurų lapų.
Gaminimas: Nuvalytus grybus susmulkinkite. Rūkytą šoninę supjaustykite juostelėmis ir pakepkite su sviestu. Grybus sudėkite į troškintuvą, užpilkite sultiniu ir troškinkite apie 15 min. Tada įdėkite pakeptą šoninę, supilkite vyną,
sudėkite grietinę ir miltus, įberkite prieskonių ir troškinkite dar 5 min. ant nedidelės ugnies. Troškinys paruoštas!
|
|
|
|
|