Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagubės Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g avižinių miltų 500 g rupių kvietinių miltų 30 g mielių 1 šaukštas medaus 2 šaukštelia prieskoninės druskos 4 šaukštai sezamų riebalų
Gaminimas: Miltus suberti į
dubenėlį, juose padaryti duobutę, suberti sutrupintas mieles, sudėti medų ir įpilti 1/2 l drungno vandens. Blendinį sumaišyti su žiupsneliu miltų ir palikti, kad pakiltų. Įberti druskos, išminkyti blizgią bei tamprią tešlą ir dar kartą palikti kilti. Ant miltais apibarstytos lentelės iš
tešlos iškočioti volelį ir supjaustyti jį į 18 vienodo dydžio gabaliukų. Iš kiekvienos tešlos gabaliuko padaryti bandelę. Bandeles dėti į riebalais išteptą kepimo skardą, aptepti vandeniu, apibarstyti sezamais ir palikti, kad pakiltų. Kai bandelės dvigubai pakils, pašauti į karštą orkaitę ir
iškepti.
|
|
|
|
|