Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
url,
masturbatorius,
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skrynius,
Skrynelė, Dailės Salonas, L. Grišiūtės Trakų Gatvės Galerija,
Skrydis, Vilniaus RC Aviamodeliavimo Sporto Klubas,
Skrydis, Vilniaus oro uosto viešbutis,
Skrydis, Kavinė - Baras, V. Burinsko IĮ,
Adomo Mickevičiaus g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Eglių g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Gulbių g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Pilkapių g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 1-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g veršienos filė 200 g jautienos filė 200 g veršių kepenėlių 200 g kiaulienos filė 100 g šoninės 1/2 šaukštelio pipirų 2 šaukštai aliejaus 1/2 šaukštelio
druskos
Gaminimas: Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Mėsą pakaitomis su šoninės riekelėmis suverti ant iešmų. Aliejų sumaišyti su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsą ir palikti ją kambario temperatūroje. Mėsą kepti ant grotelių (7 cm virš įkaitusių žarijų). Iešmus dažnai
sukioti, kad mėsos gabaliukai vienodai apskrustų. Šašlykus galima kepti ir elektrinėje kepimo krosnelėje. Iškepusi mėsa turi būti sultinga, o jos vidus - šiek tiek rausvas. Iškepusius šašlykus pasūdyti ir patiekti.
|
|
|
|
|