Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržyno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Beržų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Betygalos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Betonuotojų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Bičiulių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: indelio konservuotų morkų 1 pakelio greitai paruošiamos miso sriubos 2 puodelių verdančio vandens 1 šaukšto aliejaus pusės svogūno, susmulkinto (aš naudojau džiovinto svogūno granules) 2
skiltelių česnako, susmulkinto 1/4 šaukštelio maltų čili pipirų šaukštelio šviežio smulkinto imbiero 1/4 šaukštelio druskos
Gaminimas: Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame svogūną, česnaką, čili ir imbierą. Maišydami pakepiname 2 minutes. Supilame į keptuvę miso
miltelius ir užpilame verdančiu vandeniu. Maišydami užverdame, kai užverda, supilame morkas ir druską. Pakaitiname 5 minutes. Atsargiai supilame į trintuvę ir trinam iki pageidaujamos konsistencijos. Viskas, skanaus!
|
|
|
|
|