Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Minties takas, Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Mokyklos g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Parko g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Pažėrų g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Petkeliškių g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Višta, 1 vienetas Krapai, 2 šaukštai Petražolės, 2 šaukštai Sviestas, 10 gramų Vanduo, 1 stiklinė Grietinė, 1 stiklinė Citrinos rūgštis, truputį Druska, pagal skonį Kmynai,
truputį Miežiniai miltai, 1 šaukštas
Gaminimas: Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties,
druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti. Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais. Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų
svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.
|
|
|
|
|
|