Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gandrų g., Vėliučionių k., Vilniaus r. sav.,
Liepų al., Vėliučionių k., Vilniaus r. sav.,
Medelyno g., Vėliučionių k., Vilniaus r. sav.,
Šumsko pl., Vėliučionių k., Vilniaus r. sav.,
Vakarų G, Vėliučionių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kiauliena, 1 kilogramas Prieskoniai, truputį Druska, pagal skonį Citrinų sultys, truputį
Gaminimas: Padažui papildomai reikės: 100 g džiovintų baravykų, 2 svogūnai, 1 stiklinė
sultinio, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis miltų, 20 g sviesto miltams pakepinti.
Visas gabalas kiaulienos įtrinamas citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis, pabarstomas prieskoniais (pipirais, sutrintais lauro lapeliais) ir druska.
Kepamas riebaluose ar aliejuje uždengtame
keptuve orkaitėje, palaistant sultimis.
Kepsnys supjaustomas, sudedamas į pusdubenį viršus užpilamas grybų padažu. Atskirai patiekiamos virtos bulves, rauginti agurkai.
Padažas: smulkiai supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami svieste, kol svogūnai
suminkštės, tada suberiami miltai, prieskoniai, druska ir supilama grietinė.
|
|
|
|
|