Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežero g., Ožkinių k., Švenčionių r. sav.,
Aušros g., Pavoverės k., Švenčionių r. sav.,
Gaspariškių g., Pavoverės k., Švenčionių r. sav.,
Mažoji g., Pavoverės k., Švenčionių r. sav.,
Parko g., Pavoverės k., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 dideli obuoliai (geriau rūgštesni), 200 g virtos vištų krūtinėlės, šaukštelis vištienos prieskonių, 100 g razinų, 100 g išgliaudytų graikinių riešutų, 100 ml brendžio, aliejaus
obuoliams patepti.
Gaminimas: Obuolių viršūnes nupjaukite, išskobkite sėklalizdžius ir dar truputį minkštimo. Smulkiai supjaustytą mėsą ir obuolių minkštimą sumaišykite, pagardinkite prieskoniais, suberkite brendyje mirkytas razinas, susmulkintus riešutus. Paruoštą įdarą sudėkite į
išskobtus obuolius, uždenkite nupjautomis viršūnėmis. Kiekvieną obuolį patepkite aliejumi, kad kepant nesutrūkinėtų odelė, sudėkite į ugniai atsparų indą ir 180°C karštumo orkaitėje kepkite maždaug 20 min. Užkandis paruoštas!
|
|
|
|
|