Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kapų g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
Kolainių g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
Kražių g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
Lauko g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
M. Valančiaus g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g avienos 1 česnako skiltelė 1 šaukštelis druskos 1 šaukštas prancūziškų garstyčių 1/4 šaukštelio pipirų 2 šaukštai tirpinto sviesto 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1/4
l grietinės 2 šaukštai pomidorų tyrės 1/8 l raudonojo vyno
Gaminimas: Nuluptą česnako skiltelę supjaustyti gabaliukais, apibarstyti druska ir sutrinti. Mėsą įtrinti sutrintu česnaku, sumaišytu su garstyčiomis, pipirais bei tirpinti sviestu ir dėti į keptuvą. Keptuvą pašauti
į įkaitintą orkaitę. Pirmiausiai mėsą apkepti 225 C temperatūroje, o paskui orkaitėje temperatūrą sumažinti. Šaukštą sviesto ištirpinti keptuvėje, suberti miltus ir pakepinti, supilti grietinę ir dar pakaitinti 10 minučių. Galiausiai sukrėsti pomidorų tyrę. Iškeptą avieną suvynioti į
aliuminio foliją ir palikti šiltai. Kepsnio sultis praskiesti raudonuoju vynu ir supilti į padažą. Padažą kaitinti, kol sutirštės, nuolat maišyti. Pagardinti ir patiekti atskirai.
|
|
|
|
|