Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sen. graiku sventykla, is visu pusiu apjuosta 2 eiliu kolonadomis,
Baldas su keliomis, is visu pusiu atviromis lentynomis, isdestytomis viena virs kitos,
Plonas, tankus veltinis,
Taure vynui, sampanui,
Ornamento motyvas: jaucio ragas, kaupinas geliu, vaisiu ir kt. gerybiu,
Puodžių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pupų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Purienų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pušyno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pušų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g avienos 1 česnako skiltelė 1 šaukštelis druskos 1 šaukštas prancūziškų garstyčių 1/4 šaukštelio pipirų 2 šaukštai tirpinto sviesto 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1/4
l grietinės 2 šaukštai pomidorų tyrės 1/8 l raudonojo vyno
Gaminimas: Nuluptą česnako skiltelę supjaustyti gabaliukais, apibarstyti druska ir sutrinti. Mėsą įtrinti sutrintu česnaku, sumaišytu su garstyčiomis, pipirais bei tirpinti sviestu ir dėti į keptuvą. Keptuvą pašauti
į įkaitintą orkaitę. Pirmiausiai mėsą apkepti 225 C temperatūroje, o paskui orkaitėje temperatūrą sumažinti. Šaukštą sviesto ištirpinti keptuvėje, suberti miltus ir pakepinti, supilti grietinę ir dar pakaitinti 10 minučių. Galiausiai sukrėsti pomidorų tyrę. Iškeptą avieną suvynioti į
aliuminio foliją ir palikti šiltai. Kepsnio sultis praskiesti raudonuoju vynu ir supilti į padažą. Padažą kaitinti, kol sutirštės, nuolat maišyti. Pagardinti ir patiekti atskirai.
|
|
|
|
|