Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aplinkkelio g., Kirdonių k., Biržų r. sav.,
Ateities g., Kirdonių k., Biržų r. sav.,
Kalnelio g., Kirdonių k., Biržų r. sav.,
Laisvės g., Kirdonių k., Biržų r. sav.,
Plento g., Kirdonių k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 gabaliukai kiaulienos file 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 2 svogūnai, smulkiai supjaustyti 1 šaukštas garstyčių grūdelių 2 obuoliai (Obuolys) 300 ml daržovių
sultinio
Gaminimas: 1. Kiaulienos apkepimas. Kiaulienos gabalus apibarstyti druska ir pipirais. Įkaitinti aliejų ir apkepti kiaulieną ant didelė ugnies iki rudumo. Perdėti į lėkštę. 2. Padažas Į keptuvę suberti susmulkintus svogūnus, apkepti apie 5 min, kol jie bus minkšti,
pastumti svogūnus į šoną, apkepti kubeliais supjaustytis obuolius. Įberti garstyčias ir supilti sultinį, užvirti. 3. Kiaulienos troškinimas Grąžinti kiaulieną į keptuvę, troškinti padaže 10 min.
Paruošimo laikas: 30 min. 1 porcijoje 483 kkal, 34 g riebalų
|
|
|
|
|