Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tulpių g., Kapitulščiznos k., Vilniaus r. sav.,
Aukštoji g., Karklėnų k., Vilniaus r. sav.,
Malūnų g., Karklėnų k., Vilniaus r. sav.,
Upelio g., Karklėnų k., Vilniaus r. sav.,
Žiedo g., Karklėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g avienos (minkštimo), 3 svogunai, 1 skiltele česnako, 2 šaukštai aliejaus, 1 nedidelis lauro lapelis, 2 gvazdikeliai, druskos, maltu raudonųjų pipirų, 1 stikline
ryžių, 3 stiklines vandens.
Gaminimas: Mėsa supjaustyti šiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtu. Troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa suminkštės (išėmus lauro lapeli ir
gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais. Patiekti su šviežių daržovių salotomis, troškintais burokeliais.
|
|
|
|
|